PU „Naša radost“ dobila saglasnost za prijem u radni odnos na neodređeno vreme za ukupno 167 radnih mesta Smederevo dobija jedinstven stadion u regionu Obaveštenje u vezi upisa u vrtić elektronskim putem 24. mart Dan sećanja na žrtve NATO agresije ZA VREME VANREDNOG STANjA SVE INFORMACIJE NA NOVOM PORTALU


Interaktivni govorni sistem

 

√ Od 10. maja 2008. godine, Gradska uprava Smederevo, građanima Smedereva je omogućila nov servis "Halo Opština". Pozivom jednog od dva telefonska broja:

√ 026/649-100
√ 026/649-110


građani Smedereva mogu dobiti, u bilo kom trenutku, razne informacije vezano za administrativne poslove koji se obavljaju u prostorijama Gradske uprave Smederevo.

√ KRATKO UPUTSTVO


Prilikom poziva na određeni broj telefona korisnik ulazi automatski u glavni meni sistema i dobija poruku:

Dobro došli u „Call Centar" opštine Smederevo


Glavni meni i izbor iz menija:

Pritisnite

  • 1 za Odeljenje za opštu upravu i mesne zajednice:vezano za lična stanja gradđna, promenu ličnog imena, izvode iz matičnih knjiga rođenih, venčanih i umrlih, pitanja iz oblasti izdavanja uverenja o prihodima i drugo
  • 2 za Odeljenje za Javne službe: vezano za boračko-invalidska pitanja, i pitanja iz domena društvene brige o deci
  • 3 za Odeljenje za privredu: u vezi zahteva za promenu namene poljoprivrednog zemljišta, izdavanje rešenja o vodoprivrednim uslovima, izdavanje rešenja o vodoprivrednoj saglasnosti, dozvoli i drugo .
  • 4 za Odeljenje za inspekcijske poslove: iz domena građevinske inspekcije , komunalne inspekcije i drugo
  • 5 za Odeljenje za izgradnju, urbanizam, i komunalne delatnosti: u vezi zahteva za odobrenje za izgradnju, prijave početka radova i dr.
  • 6 za Odeljenje za imovinsko- pravne i stambene poslove
  • 7 za Informacije u vezi sa radom Službe za skupštinske poslove, Narodne kancelarije predsednika opštine i Povereništva za informacije od javnog značaja
  • 8 za Informacije Odeljenja za finansije i poslovni prostor i Službe za zajedničke poslove

Korisnik, u svakom meniju, može da izabere opciju da zatraži pomoć operatera pritiskom na taster 0 ili da se vrati u prethodni meni pritiskom na taster 9.

Izborom opcije iz menija korisnik ulazi u sledeći meni, pri čemu mu se nude nove opcije iz narednog menija iz koga može dalje da izabere željenu opciju.

√ Kompletno uputstvo možete preuzmeti ovde
.