Prijem generalnog sekretara Kulturno-prosvetne zajednice Srbije Sednica Saveta za koordinaciju poslova bezbednosti saobraćaja na putevima grada Smedereva Izgradnja postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda grada Smedereva Sastanak gradonačelnika sa predstavnicima PKC-a U parku Tri heroja obeležen Dan oslobođenja Smedereva


WEBMAIL

 

Način korišćenja WEBMAIL klijenta

 

Zaposleni u Gradskoj upravi Smederevo imaju mogućnost korišćenja sistema elektronske pošte preko servisa kojeg nazivamo WEBMAIL. Da bi koristili novu mogućnost pristupa email sistemu preko WEB-a, ukucajte u svoj Internet pregledač (ili kliknite na donji link):


https://webmail.smederevo.org.rs

Unesite svoje korisničko ime u polje USERNAME i lozinku u polju PASSWORD. Kada popunite ova dva polja, treba kliknuti na dugme LOGIN. Nakon toga, otvara se radno okruženje u kojem obavljate poslove primanja, slanja i pregleda elektronskih poruka.

Vrlo je važno da napomenemo da ova mogućnost funkcioniše bez obzira na to GDE se fizički nalazite: na našoj lokalnoj mreži, kod kuće ili nekom trećem mestu. Dakle, pristup mailovima je omogućen sa svakog mesta gde imate dostupan Internet.

Ukoliko Vam nisu poznati podaci za pristup, morate da pozovete kolege iz grupe za informacioni sistem kako bi dobili ispravne podatke za korišćenje sistema.

 

Grupa za informacioni sistem

Gradska uprava Smederevo