POTPREDSEDNICA VLADE ZORANA MIHAJLOVIĆ OBIŠLA ZAVRŠNE RADOVE NA IZGRADNjI TERETNE PRUGE U SMEDEREVU Smederevo rukometna prestonica Evrope Potpisan ugovor o donaciji za Projekat ,,Bez alata nema ni zanata“ Svečano otvaranje Dunav film festa GRAD PRODUŽAVA SEĆANjE NA MINjU


WEBMAIL

 

Način korišćenja WEBMAIL klijenta

 

Zaposleni u Gradskoj upravi Smederevo imaju mogućnost korišćenja sistema elektronske pošte preko servisa kojeg nazivamo WEBMAIL. Da bi koristili novu mogućnost pristupa email sistemu preko WEB-a, ukucajte u svoj Internet pregledač (ili kliknite na donji link):


https://webmail.smederevo.org.rs

Unesite svoje korisničko ime u polje USERNAME i lozinku u polju PASSWORD. Kada popunite ova dva polja, treba kliknuti na dugme LOGIN. Nakon toga, otvara se radno okruženje u kojem obavljate poslove primanja, slanja i pregleda elektronskih poruka.

Vrlo je važno da napomenemo da ova mogućnost funkcioniše bez obzira na to GDE se fizički nalazite: na našoj lokalnoj mreži, kod kuće ili nekom trećem mestu. Dakle, pristup mailovima je omogućen sa svakog mesta gde imate dostupan Internet.

Ukoliko Vam nisu poznati podaci za pristup, morate da pozovete kolege iz grupe za informacioni sistem kako bi dobili ispravne podatke za korišćenje sistema.

 

Grupa za informacioni sistem

Gradska uprava Smederevo