Презентација идејног решења за затворени базен Изградња канализационе мреже и вакуумске станице у Малом Криваку Председник Вучић у Смедереву Отворен Дунавски еко парк у Смедереву Семинар за васпитаче у организацији Савета за безбедност саобраћаја


Б2Б СУСРЕТИ ЈУГОИСТОЧНЕ СРБИЈЕ

Акредитована Регионална развојна агенција „Браничево-Подунавље", у партнерству са још три РРА са територије југоисточне Србије (Зајечар, Ниш, Лесковац), реализује пројекат „Б2Б сусрети Југоисточне Србије". Пројекат се реализује у оквиру Програма подршке пословној институционалној инфраструктури, а преко Развојне агенције Србије.

Општи циљ Пројекта је развој привредних субјеката заснован на знању, иновативностима, конкурентности, пословном удруживању, са тенденцијом стварања снажног и конкурентног извозно оријентисаног сектора МСПП, што ће омогућити побољшање животног стандарда у региону и Републици Србији.

Дефинисана су и четри специфична циља:

1.         Стварање прилика за регионално умрежавање

2.         Развој методологије и алата за спровођење услуге Б2Б сусрета

3.         Стимулисање пословног повезивања привредних субјеката Југоисточне Србије

4.         Промоција предузетништва и могућност за самозапошљавање

Као једна од активности, биће организовани пословни (Б2Б) сусрети у Смедереву, 2. фебруара 2017. године. Сусрети ће се одржати у Регионалном центру за стручно усавршавање одраслих, Горанска бб, 11300 Смедерево, (зграда Монопола) са почетком од 11,00 часова.

Пословни сусрети пружају могућност привредницима да директно промовишу своје пословне активности, производе и услуге, успоставе нове пословне контакте и пронађу пословне партнере. Учешће је бесплатно.   

Регионална развојна агенција позива све заинтересоване привреднике из Региона да се пријаве за учешће на Б2Б сусретима, као и да се обрате за више информација.

 

Контакт:

Саша Дедеић и Милош Најчевић

012/510 824; 012/511 823

e-mail: office@rra-bp.rs