Међународни скуп васпитача у Смедереву У складу са жељама суграђана Трка мира прошла кроз Смедерево Предавање матурантима о безбедности у саобраћају Одржана 14. седница Скупштине града


Кол центар – подршка грађанима и локалној самоуправи

Министарство државне управе и локалне самоуправе уз подршку  Швајцарске агенције за развој и сарадњу спроводи пројекат „Подршка спровођењу Акционог плана Стратегије реформе јавне управе - реформа локалне самоуправе 2016-2019" у циљу подршке реформе јавне управе у области локалне самоуправе у Републици Србији.

 

У оквиру активности на пројекту, Министарство државне управе и локалне самоуправе основало је кол центар у циљу пружања подршке јединицама локалне самоуправе и грађанима у примени прописа и закона у оквиру система и сектора који су релевантни за ниво јединице локалне самоуправе и ангажован је правни саветник.

 

Саветодавна подршка биће круцијална у информисању о недостацима у практичној примени прописа који су у надлежности Министарства државне управе и локалне самоуправе.

 

Такође, кроз кол центар биће омогућено свакодневно давање стручних упутстава о примени одредаба закона и других прописа из области локалне самоуправе, како за потребе јединица локалне самоуправе, тако и за грађане који износе приговоре или захтеве који се односе на рад органа јединица локалне самоуправе.

 

Број кол центра је: 011/2685-344, радно време од 07:30 до 15:30