Одржана 9. седница Савета за безбедност саобраћаја Смедерево домаћин финалног Купа Србије у рукомету Четири локалне самоуправе у пројекту за расељена лица Доспеће I квартала за плаћање пореза на имовину ...


О Б А В Е Ш Т Е Њ Е

Potpisivanjem Potprojekta 8 RSP u Srbiji, stvoreni uslovi za raspisivanje centralizovanog Javnog poziva za izbor korisnika pomoci u stambenom zbrinjavanju izbeglica, dodelom montaznih kuca.

Javni poziv je raspisan 25. aprila 2018. godine kojim su obuhvacene izbeglice/bivse izbeglice iz svih jedinica lokalne samouprave Republike Srbije. Poziv traje do 25. maja 2018.godine, a realizuje ga, kao i do sada,  Komisija za izbor korisnika pomoci u stambenom zbrinjavanju, koju je formirao komesar Komesarijata za izbeglice i migracije Republike Srbije.

 Naime, Javni poziv za izbor korisnika pomoci u stambenom zbrinjavanju dodelom montaznih kuca se sprovodi centralizovano, a korisnici su i lica koja imaju boraviste/prebivaliste  na teritoriji grada Smedereva, a nisu resili svoje stambene potrebe.

 Zainteresovani korisnici mogu u  Sluzbi poverenistva za izbeglice i migracije grada Smedereva, Ulica trg republike broj 12-14, da preuzmu obrasce potrebne za prijavljivanje na Javni poziv, а tekst Javnog poziva se nalazi istaknut na oglasnim tablama Povereništva za izbeglice i migracije grada Smedereva i Gradske uprave grada Smedereva, na zvanicnoj internet stranici Gradske uprave grada Smedereva i na sajtu Komesarijata za izbeglice i migracije: www.kirs.gov.rs (u delu Javni pozivi - stambene potrebe izbeglica, kao i u delu Aktuelno).

Svi zainteresovani korisnici dodatne informacije o uslovima koje bi trebalo da ispuni predmetna gradjevinska parcela mogu dobiti u Komesarijatu za izbeglice i migracije na tel. broj: 011/2857-589, Jelena Pavlovic I/ili tel. 011/3129-592, Ivana Nedeljkovic I Natasa Isakovic.