Међународни скуп васпитача у Смедереву У складу са жељама суграђана Трка мира прошла кроз Смедерево Предавање матурантима о безбедности у саобраћају Одржана 14. седница Скупштине града


Саопштење за јавност

Савет за безбедност саобраћаја града Смедерева обавештава јавност о следећем:

 

"Радови на санацији коловозне конструкције државног пута II А реда број 153 и државног пута II А реда број 155, односно побољшање опасног места „Петријевска раскрсница", у месту Петријеву почеће 23.06.2016.године, због чега ће доћи до потпуне обуставе саобраћаја.

 

Алтернативни правац за возила се одвија према следећем:

 

Саобраћај државног пута II А реда број 153 и државног пута II А реда број 155 као и улицом Петријевском до раскрснице у месту Петријево се одвија локалним путем.

 

Укида се излаз са ауто-пута на петљи „Водањ" за сва возила која се искључују са ауто-пута за Смедерево, пошто се пролази преко раскрснице државног пута II А реда број 153 и државног пута II А реда број 155 у месту Петријево, на којој ће саобраћај бити обустављен. До раскрснице и од раскрснице, локални саобраћај са ауто-пута и ка ауто-путу се може несметано одвијати.

 

За возила која се са ауто-пута искључују за Смедерево, треба да користе петљу „Колари" и петљу „Умчари".

 

За смер ка ауто-путу из смера Смедерево саобраћај ће се одвијати:

 

1.За петљу „Умчари" возачи треба да користе Улицу горанску, државни пут II А реда број 153 и државни пут II Б реда број 351, којим се излази на петљу „Умчари"

2.За петљу „Колари" возачи треба да користе Улицу коларски пут и државни путу II Б реда број 352, којим се излази на наведену петљу „Колари".

 

Радови ће бити обезбеђени адекватном саобраћајном сигнализацијом и опремом и трајаће 30 дана, уколико временски услови то дозволе.

 

Молимо све учеснике у саобраћају да поштују постављену привремену саобраћајну сигнализацију и да прилагоде брзину кретања условима на путу.