OTVOREN POZORIŠNI FESTIVAL 38. NUŠIĆEVI DANI Gradonačelnik Jovan Beč uručio ključeve sanitetskog vozila Domu zdravlja u Smederevu OBELEŽENA OSAMDESETOGODIŠNjICA PETOJUNSKE EKSPOLOZIJE GRADONAČELNIK SMEDEREVA JOVAN BEČ I PREDSTAVNICI HBIS SERBIA O EKOLOGIJI I ZAŠTITI ŽIVOTNE SREDINE OBRAZOVANjE JE PRIORITET GRADA SMEDEREVA


INFORMACIJA ZA UČESNIKE JAVNOG POZIVA ZA UČEŠĆE NA KONKURSU ZA SUFINANSIRANjE PROJEKATA PROIZVODNjE MEDIJSKIH SADRŽAJA IZ OBLASTI JAVNOG INFORMISANjA NA TERITORIJI GRADA SMEDEREVA U 2021. GODINI

 

INFORMACIJA ZA UČESNIKE JAVNOG POZIVA ZA UČEŠĆE NA KONKURSU ZA SUFINANSIRANjE PROJEKATA PROIZVODNjE MEDIJSKIH SADRŽAJA IZ OBLASTI JAVNOG INFORMISANjA NA TERITORIJI GRADA SMEDEREVA U 2021. GODINI, A KOJI SU DOBILI MANjI IZNOS SREDSTAVA OD TRAŽENOG:

  

 

            Na osnovu člana 27. Pravilnika o sufinansiranju projekata za ostvarivanje javnog interesa u oblasti javnog informisanja ("Službeni glasnik Republike Srbije, broj 16/2016 i 8/2017) objavljuje se informacija za sve učesnike Konkursa za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja na teritoriji grada Smedereva u 2021. godini, a koji su dobili manji iznos sredstava od traženog, da bez odlaganja dostave novu specifikaciju troškova, u skladu sa dodeljenim sredstvima Rešenjem o raspodeli sredstava iz budžeta grada Smedereva za projekte proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja na teritoriji grada Smedereva u 2021. godini, odnosno da dostave obaveštenje o tome ukoliko odustaju od sredstava koja su im dodeljena.

            Nova specifikacija troškova dostavlja se na Obrascu 1. (Budžet projekta- Revidiran budžet projekta), koji je sastavni deo navedenog Pravilnika, a može se preuzeti i ovde.

         Popunjeni Obrazac 1 sa novom specifikacijom troškova, odnosno obaveštenje o tome da se odustaje od sredstava koja su dodeljena, poslati bez odlaganja na e-mail: vesna.avramovic@smederevo.org.rs i poštom na adresu: Gradska uprava grada Smedereva, Odeljenje za javne službe, ulica Omladinska broj 1, 11300 Smederevo.

 

         - REŠENjE O RASPODELI

         - PREDLOG O RASPODELI

         - REVIDIRAN BUDžET PROJEKTA

 

 

Grad Smederevo

Gradska uprava grada Smedereva

Odeljenje za javne službe